maandag 13 mei 2013

Wat is belangrijk voor een gezonde huid??

Tja we weten het allemaal, gezond eten gezond lichaam en mooie huid dat gaat prima samen.
Het is een combinatie van een goede verzorging van de buiten en binnenkant.
Helaas kiezen veel mensen nog steeds voor kortere termijn oplossingen, medicijnen tegen puistjes, hormoonzalf tegen exceem, poedertjes of pilletjes om af te vallen.
Zo simpel is het niet...
Je lichaam heeft voldoende voedingsstoffen nodig om gezond te functioneren, een auto krijgt vaak betere aandacht dan een menselijk lichaam.Vooral je huid komt gauw tekort,je huid is het grootste orgaan van je lichaam maar is het laatste aan de beurt bij het verdelen van voedingsstoffen, vandaar dat je er zo gauw grauw uit kunt zien, bij bv ziekte.

Verzorging van de huid is ook heel erg belangrijk, met een goede verzorging kom je ook al een heel eind.
En nee dat hoeft niet heel duur te zijn. Belangrijk is om te weten dat in de ochtend je je gezicht beschermd tegen kou, warmte en zonnestralen. En in de nacht heeft je huid de tijd om zich te herstellen  dan is het dus belangrijk dat de huid goed schoon is en een herstellende crème heeft gekregen.
Scrub ong 1x in de week je huid met een zachte peeling,de meeste scrub,s zijn te grof voor de huid,voor je het weet richt je juist schade aan, en dat is iets wat je juist niet wilt.
Neem 1 x in de week een geschikt masker, vraag gerust advies bij een schoonheidsspecialiste of drogist.
Het is eigenlijk simpel verzorg je huid goed en met liefde, je kunt nu eenmaal geen nieuwe huid aanschaffen ,en eenmaal schade opgelopen is dat lastig te herstellen.
Eet gezond en gebalanceerd
hier diverse website,s met tips..

http://www.oersterk.nu

http://www.voedselzandloper.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten