vrijdag 5 juli 2013

Het nut of onzin over creme,s

WAT VOOR NUT HEEFT HUIDVERZORGING EN WAT MAAKT HET NU UIT WELKE CRÈME JE GEBRUIKT?

 
Tijdens een test van een duurdere of goedkopere creme gaf als uitslag dat de goedkopere lekkerder rook en smeerde.
Dit is natuurlijke geen wetenschappelijk onderzochte conclusie en zegt niets over de werking van een creme.
Veel mensen gaan voor de geur en de verpakking,en als het van dat en dat merk is dan zal het wel goed zijn.
 Er zijn ontzettend veel soorten op de markt.
Iedere drogist parfumerie  en schoonheidsspecialist heeft ook een persoonlijke voorkeur.
Dus is het heel te goed begrijpen dat je als klant twijfelt, wat is nu goede huidverzorging en waarom?
 Een anti-rimpelcrème kan fijne rimpeltjes voor even  weg halen, dus een tijdelijk effect.nou prima toch!
In het programma kassa werd verteld dat “duurdere (maar ook goedkopere) crèmes meer ingrediënten bevatten, dat zou alcohol of parfum kunnen zijn, en dat onttrekt vocht uit de huid en is slecht voor het collageen en de anti-oxidanten”. Inderdaad, pure waarheid.
Alle crèmes over één kam scheren, nee niet doen!
Cosmetica die je in de drogist kunt kopen (‘over the counter’ noemen we dit) heeft een veiligheid marge qua werkstoffen.
Dus vooral zachtmakend en verzorgend.
Zon is de grootste boosdoeners qua veroudering. Een factor in een creme is zeker een aanrader.Zeker factor 30 is geen overbodige luxe.
80% door zon 10% genen 10% natuurlijke veroudering.
Extenso bevat een lichte uv bescherming.
Veel cremes duur en goedkoop zijn gebaseerd op aardolie ingrediënten, verzadigde vetten oftewel paraffine.Extenso heeft dit niet in zijn producten.
 Het legt een vetlaag over de huid heen, verstikt, gifstoffen kunnen slecht worden afgevoerd. De huid gaat zelf niet meer aan het werk, en vergroot kans op acne, en vroegtijdige veroudering.
De huid kan droog en onprettig aanvoelen wanneer je met dit soort creme ’s stopt, vanwege paraffine verslaving.
Een tube of pompsysteem is zeker het beste.
 Wat betreft zuurstof of minder werkzaamheid ingrediënten in pot, geld alleen voor het bovenste laagje van de creme als je het open laat staan en in de zon. In principe voor eigen gebruik met een spateltje is het hygiënisch genoeg. Voor cosmetica ook in tube of pomp geldt; koel en donker bewaren.
Heeft een creme of huidverzorging wel nut ? Ja als het je huid aan het werk zet. En niet afsluit met parafine-achtige stoffen of parabenen die juist verouderend werken. 75% van je in- en uitwendige huidverbetering kan je thuis doen. Daarnaast is de behandeling bij de schoonheidsspecialiste de andere 25%.
 De juiste producten, je voeding, en je levensstijl  ook supplementen zijn zeer belangrijk om jezelf van voldoende voedingsstoffen te voorzien, zodat je healthy aging van binnen uit ontstaat.
Leer jezelf kijken naar de ingrediënten.  Als je naar de ingredienten kijkt op de achterkant van een verpakking zijn de producten die bovenaan staan de producten waar het meeste van in zit.
meestal is dat aqua (water dus)
Bijvoorbeeld of de creme vol zit met alcohol soorten (uitdrogend, je blijft smeren dus), meerdere parabenen en isoparaffine (verslavend).
Het is aan jou. “kies bewust, ” en als je meer wilt weten over een goede en speciaal voor geschikt huidverzorging neem dan contact op met Hemels


Geen opmerkingen:

Een reactie posten