zondag 11 augustus 2013

Nieuwe zonbescherming

Deze maand nieuw bij Hemels de zonnebrandcreme Suncover van Dr jetske Ultree.
Als je huid je lief is ontkom je niet aan een goede zonnebescherming.
Dr Jetske Ultree is onderzoekarts en had voorheen supervisie over de afdeling huidtherapie van de Velthuis Kliniek.
oke smeren moet maar wat?
Deze zonnebrand wordt gemaakt zonder winstoogmerk, maar alleen om te zorgen dat iedereen zich veilig kan insmeren en bewust wordt van de gevaren van zonschade op de huid.
Zon is heerlijk, maar als je er niet verstandig mee om gaat kan de zon je huid veel kwaad doen. Overmatige zonblootstelling veroorzaakt huidkanker en huidveroudering. Bijna nergens in Europa komt zo veel huidkanker voor als in Nederland en de incidentie stijgt snel. Daarbij komt huidkanker ook op steeds jongere leeftijd voor. En dat terwijl 90% van de gevallen te voorkomen is door onze huid goed te beschermen tegen de zon.

Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een goede zonbescherming heb ik vanuit mijn Stichting Sunwiser de non profit zonnebrandcrème Suncover ontwikkeld. Dit lichaamsproduct bevat milde ingrediënten en veilige zonfilters. De zonnefilters in deze suncare zijn relatief nieuw en behoren tot de veiligste zonfilters die er zijn. Hoge concentraties antioxidanten zijn voor een lichaamsproduct niet goed mogelijk maar aan het product is wel Niacinamide (vitamine B3)  toegevoegd. Van dit ingrediënt is aangetoond dat het de huid beschermt tegen de zon. Daarbij kan Niacinamide de huid kalmeren en de barrièrefunctie versterken. Het product kan zowel door kinderen als door volwassenen gebruikt worden.
Met de opbrengst van dit product kunnen we nog meer materiaal ontwikkelen om kinderen te leren hoe zo op een verstandige manier kunnen genieten van de zon en ze veilig buiten kunnen spelen en sporten. Met de Suncover zonnebrandcrème zorg je dus niet alleen goed voor je eigen huid, maar ook voor die van anderen!

Groetjes Jetske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten