woensdag 15 januari 2014

2014

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Dat het maar een mooi jaar voor je mag worden.
Januari betekend meestal weer goede voornemens, meer koud weer en meestal maar weer eens afvallen.
Aan het koude weer kan je niet veel veranderen, wat je wel kan doen is zorgen dat je de huid goed beschermd.
Dat begint al bij de reiniging stap over op een Hydrofiele-olie, de olie zorgt ervoor dat de huid, Hydrofiele olie reinigt met natuurlijke bestanddelen de huid op bijzondere zachte wijze. Na vermenging met water ontstaat er een lichte emulsie die de natuurlijke elasticiteit en vochtigheidsgraad niet aantast en op milde wijze vuil en make-up verwijdert.
In de zomer beschermen we onze huid allemaal tegen UV stralen.
In de winter is het belangrijk de huid te beschermen tegen het gure winterweer. De bijtende koude en droge lucht in huis tast onze huid aan.
 De combinatie van kou, wind en grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten vormen een zware beproeving voor de huid. Het is daarom belangrijk om uw dagelijkse huidverzorging aan te passen aan de verschillende seizoenen en hoe uw huid daarop reageert.
Neem een wat vollere creme, zodat de huid zijn vochttekort kan aanvullen, en verwen je huid eens 2 x per week met een nachtmasker.
Bij Extenso hebben we een speciaal Intense moisture mask waar je ook mee kan slapen zodat de huid gedurende de hele nacht vertroetelt wordt.

Vraag gerust om een voor jou passend winteradvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten